מתכון קל להכנה, בריא וכנראה מאד טעים.
לחתוך לרצועות חזה עוף, איברים פנימים (כליות, כבד, ריאה, לב), דלעת, תפוח, בננה, אננס, מנגו, או כל דבר אחר שהכלב שלכם אוהב וטוב עבורו. שהחתיכות תהיינה בעובי של חצי ס"מ בערך. רוחב ואורך לא משנה.
לפזר את החתיכות על רשת ולהכניס לתנור כשמתחתיה תבנית מרופדת בנייר אפיה.
במתכון המקורי כתוב לאפות בחום של 75 מעלות 8-12 שעות (ואפילו להשאיר כל הלילה). אני אפיתי בחום של 100 מעלות כ-5 שעות. להוציא, לנגב כל חתיכה במגבת נייר על מנת שלא ישאר זכר לרטיבות. לתת להתקרר. לשים בכלי אטום במקרר. טוב לשבוע. אפשר גם להקפיא ולהפשיר כשצריך.
בתיאבון לכלבים.
מקור: ג'ודי מורגן וטרינרית